+34 602 475 385
News

Igor, Bosnia (Testimonial)

Stvari koje zelis obaviti, su one koje moras uciniti. Ako zelis uciniti nesto uncikovito, posebno ono sto mislis da je dobro, to je vec ostvarljivo. Samo je pitanje kada ce da se ostvari. Ti nemoras cekati pravi trenutak, jer je svaki trenutak specijalan.
Tako je dosao trenutak, kada cujes za pojam IBOGA, kada shvatis da je to drevna biljka, koju je sam Bog stvorio, moze da ostavi iskustvo

Kad sam posjetio Harambe Centar u Spanjolskoj, nisam ocekivao nista, osim samo onoga sto sam tada osjecao. Kada u podsvjesti imas nesto sto znas da ce ti ostaviti dodatak, onda ce postati vjerojatno i zgoditak.

Ako zelis da to uradis ti mozes to i uraditi!

Pricat cu ti o dobitcima koji su djelovali na moje tijelo i okolnostima koje su prisutne. to je da je neki odredjeni trenutak relaksacije uvijek prisutan. Bitno je samo se osloniti na taj cilj, ti ces dobiti i vise o toga jer si u centru gdje ti je trenutno najprikladnije, (Jer inace zasto, ti jesi tu)

Zdravlje dolazi iznutra, da li ti unosi stvari izvana ka unutra, ili stvari koje vec posjedujes da njegujes, postaju automatski blagoslovljene, jer opet ti kazem to je od Boga

Mozes da se oslobodis svih blokada koje nosis, samo na nacin da ih otpustis, i one jednostavno nestaju.

0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.